دانشگاه مبدأ همه تحولات است. حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)

نیروی انسانی از پایه های اساسی توسعه پایدار است. در راستای توسعه و تحول پایدار، تربیت نیروی انسانی متخصص گامی مهم در راستای سیر پله های ترقی و توسعه و ایجاد تحول می باشد. اگر این تربیت و تعلیم مبتنی بر اصول دینی و تعالیم الهی باشد نویددهنده ساری و جاری شدن حیات طیبه در جامعه و فراهم شدن بستر توسعه و رشد پویا می شود. بی شک معلم و تربیت معلم حرفه ای آراسته به علم روز، آگاه به تحولات جامعه و جهان در کشور عزیز و اسلامیمان نوید دهنده و تضمین کننده اجابت مطالبات به حق مقام معظم رهبری، انتظارات ترسیم شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تعریف و تثبیت هر چه بیشتر نظام تعلیم و تربیت اسلامی برای جامعه ایران و کلیه جویندگان تعلیم و تربیت صحیح و الهی است. دانشگاه فرهنگیان به عنوان دردانه نظام تعلیم و تربیت و به عنوان سنگ بنای تربیت و پرورش کودکان ونوجوانان به عنوان نیروی انسانی کار آمد جامعه در آینده رسالت خود را در سایه پژوهش و بر مبنای افق های تعریف شده با چابکی و پویایی در این عرصه دنبال می کند. برگزاری همایش هایی از قبیل همایش استانی توسعه حرفه ای معلم با محوریت تحول گرایی قدمی شایسته و تشریک مساعی دانشگاه فرهنیگان استان ایلام در این راستا است تا با ایجاد تحول در پژوهش و نگاه به تربیت معلم و دانشجو معلم، فراهم آوردن زمینه هم فکری و کاووش در مورد آخرین یافته های علمی در زمینه تکنولوژی، آموزش و پژوهش برای همکاران فرهنگی و کلیه دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت بتواند فضایی علمی و عملی برای به روز نمودن همکاران فرهنگی و متولیان تعلیم و تربیت را ایجاد و برای دانشجو معلمان تلفیقی از تجربه، تحقیق، بازنگری راهکارها، و عینیت بخشی به تئوری، عمل، آموزش و سنجش را برای بالندگی نظام تعلیم و تربیت رقم زند. انشا الله که زحمات همکاران و برگزارکنندگان همایش به یمن حضور معلمان، اساتید، دانشجویان و کلیه دست اندکاران تعلیم و تربیت و با همکاری متصدیان آموزش و دانشگاه های استان در نیل به این اهداف منجر به تحولی شایسته در امر آموزش و تربیت در نظام تعلیم و تربیت شود.

و من الله التوفیق

سعید رحیمی پور